VÁRMEGYE I. ŐSZI SZEZONÉRTÉKELŐ INTERJÚ: KOVÁCS TAMÁS

A JNSZ Vármegyei I. osztály őszi szezonjára visszatekintő interjúnkban, a mögöttünk hagyott időszakról kérdeztük elsőszámú halóőrünket, Kovács Tamást.

JVSE MEDIA: Nagyszerűen sikerült a bajnokság első szakasza és együttesünk mindössze rosszabb gólkülönbsége miatt telel az 5. pozícióban, mely eredményben elévülhetetlen érdemeid vannak neked is. Hogyan láttad a csapat és egyben saját magad eddigi teljesítményét?

KOVÁCS TAMÁS: Összességében elégedett vagyok a csapatunk őszi produkciójával, ott vagyunk a dobogó közelében, abszolút lőtávolban az érmes helyekhez. Persze voltak olyan mérkőzések, ahol mind csapatszinten, mind én magam is hibáztunk, de ezekből tudtunk, tudunk tanulni és fejlődni a jövőben.

JVSE MEDIA: Hol sikerült előrelépni az előző évekhez képest?

KOVÁCS TAMÁS: Sokszor a „könnyebbnek” tűnő, kötelezőnek titulált meccsek voltak a nehezebbek számunkra, de az előző idényekhez képest sikerült ezen találkozók győzelmi rátáján is javítanunk.

JVSE MEDIA: Melyik volt számodra a legemlékezetesebb mérkőzése a félszezonnak?

KOVÁCS TAMÁS: Számos jó pillanat volt az őszi szezon során, de talán a legfrissebbet, az utolsó találkozónkat tudnám kiemelni. Sikerült nyernünk idegenben a jó erőt képviselő Törökszentmiklós ellen. Ezen a meccsen az egész csapat 100%-ot nyújtott, külön öröm volt számomra, hogy kapott gól nélkül tudtuk, tudtam lehozni a találkozót.

JVSE MEDIA: Miben kellene esetleg fejlődnie a csapatnak a jövőben?

KOVÁCS TAMÁS: Azt érzem, hogy csapatszinten még van hová fejlődnünk, de jó irányba haladunk. Ezt jól mutatja utolsó őszi bajnokink is, ahol tényleg csapatként küzdve sikerült értékes győzelmet szereznünk. Viszont ezen még lehet emelni a jövőben.

JVSE MEDIA: Milyen célok mozgatnak a bajnokság második felére kanyarodva?

KOVÁCS TAMÁS: Továbbra is szeretnék minél több játékpercet eltölteni a kapuban és segíteni a csapatomat a minél jobb eredmények elérésében. Nagyon várom a tavaszi folytatást, örülnék, ha oda tudnánk érni a dobogóra a végelszámolásnál és éremmel a nyakunkban tudnánk a nyári pihenőre menni.

Fénykép: Agócs Fotó | Jászberényi FC

Nagyon köszönjük az interjút hálóőrünknek és kívánjuk, hogy a tavasz is hasonlóan sikeres legyen majd!

Hajrá JVSE!

Leave a Reply