U19: rengeteg hiányzóval is győzelem a KUTE ellen!

Ifjúsági csapatunk szombat reggel Kunszentmárton felé vette az irányt, hogy lejátssza soron következő bajnoki mérkőzését.
Sajnos ismételten rengeteg hiányzóval és felforgatott összeállításban kellett helytállniuk ifistáinknak, mely ezúttal sikerült is nekik!

JNSZ Megyei U19 I. osztály – 5. forduló
KUTE – Jászfényszaru VSE 1:2 (1:1)

Gólszerzőink: Kakas B., Dobák M.


fotó: Tarr GergelyA mérkőzést követően az ifjúsági csapat trénere, Tarr Gergely nyilatkozott a JVSE MEDIA-nak:

Már-már szokásosnak tekinthető problémákkal kellett megküzdenünk még a mérkőzés kezdete, sőt az utazást megelőzően is. Ezúton is nagyon köszönöm azoknak a játékosoknak, akik vették a fáradságot és adott szavukat betartva megérkeztek a találkozóra! Külön köszönet illeti azokat is, akik betegen és sérülten vállalták a mérkőzést azért, hogy a csapatukat kisegítsék!
A mérkőzés összképére nagyon rányomta a bélyegét a probléma, amivel hétről hétre szembesülnünk kell; emellett az időjárás sem volt túl barátságos. Így inkább brusztolós, sem mint játékos találkozón vagyunk túl – kissé ad hoc játékképpel, rengeteg hibával és kevés jó megoldással. A találkozó végkimenetelét tekintve nagyon fontos volt mindkét félidő elején, hogy melyik csapat tudja szerezni az első gólt. Szerencsére mind a két esetben mi voltunk azok, így végül szerencsésen, de begyűjthettük a három pontot a szintén hasonló problémákkal és fiatalításon átesett ellenfelünkkel szemben. Szükségünk volt egy apró sikerre az elmúlt fordulók sikertelenségei után, de a folytatáshoz sokkal többre lesz szükség a csapattól, a játékosoktól – minden fronton.

Ifjúsági labdarúgás  |  2022 09 20  |  10.30

Leave a Reply