U8 & U9: a Kölyökliga legutóbbi fordulójának összefoglalója

Vasárnap folytatódott a Kölyökliga sorozata U8-as alakulatunk számára, valamint megkezdődött U9-es csapatunk menetelése is.
Igazán büszkék lehetünk mind a két korosztályunkra, akik az eddig lejátszott 6 találkozó után 100%-os mérleggel várják a liga folytatását.

U9 Kölyökliga, B csoport, 2. forduló
Ikarus BSE – JVSE 3:7

JVSE – Vác VLSE 3:0


fotó: Tarr Gergely


U8 Kölyökliga, B csoport, 2. forduló
JVSE – Eger SE 9:2

III. kerületi TVE – JVSE 4:8


fotó: Tarr Gergely


A hétvégi fordulót követően a korosztályos csapataink kísérőjét, Tarr Gergelyt kérdezte a JVSE MEDIA az aktuális tapasztalatairól:

Ezen a hétvégén már teljes fordulónk volt és mindkét korosztályunk pályára lépett a sorozatban. A délelőttöt az U9-es lurkóink nyitották, akik nagyszerűen játszva, mind a két találkozójukat teljesen dominálva és irányítva, magabiztosan hozták a mérkőzéseiket. Szenzációs napot fogott ki ez a korcsoportunk, a második Vác elleni találkozón voltunk kicsit talán lassabbak, de itt is jól oldottuk meg a feladatainkat és kapott gól nélkül tudtuk teljesíteni a 30 percet.
U8-as brigádunk esetében játékban most bőven volt hiányérzetem, jobban támaszkodtunk csak az egyéni akciókra és megoldásokra, sokkal kevesebb volt az együttműködés a játékosok között, és érzésem szerint nem is adtak ki magukból maximális teljesítményt a srácok. Ettől eltekintve magabiztos két találkozót abszolváltunk itt is és már alig várjuk a következő fordulókat.

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 09 20  |  10.50

Leave a Reply