U19: NAGYSZERŰ GYŐZELEM A RANGADÓN

Hétfő délután hazai környezetben kezdődött meg U19-es gárdánk számára az idei regionális futsal szezon, ráadásul rögtön rangadót játszott csapatunk.

A tavalyi évadhoz hasonlóan egyesületünk idén is szerepel az MLSZ által kiírt regionális futsalbajnokságban U19-es és U17-es korcsoportban is.
U17-eseink számára múlt hét hétfőn elmaradt a bemutatkozás ellenfelünk távolmaradása okán, de szerencsére U19-eseink ezúttal mérkőzéssel kezdhették meg hetüket. A negyedik fordulóból előrehozott találkozónkon rögtön rangadóval nyitottuk meg a bajnokságot a Jászberényi FC korosztályos csapata ellen.
A végig feszült és parázs hangulatú összecsapáson, hatalmas fordítást bemutatva, nagyon értékes győzelmet szerzett meg ifjúsági alakulatunk!

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport 4. forduló

Jászfényszaru VSE – Jászberényi FC 10:9 (2:5)
Gólszerzőink: Radó A. (4), Dobák S. M. (2), Bazsó D. (2), Palotai R., Donnert F.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Borzalmasan kezdtük a mérkőzést és az első félidőben egyszerűen alig találtuk az utat az ellenfelünk kapujába, ellenben nálunk szinte minden próbálkozás a hálónkban kötött ki. 3 gólos hátránnyal fordultunk és a félidőben megbeszéltekhez képest sajnos nem mi kezdtük el lefaragni ezt a tetemes különbséget, hanem pár perc alatt, gyors gólokat kapva már öt találat volt a különbség a ‘berényi csapat javára. A sorokat kissé felforgatva végre elkaptuk a ritmust, először úgy tűnt sajnos már későn. Érezhető volt a srácokon, hogy nem adták fel a találkozót, valamint ellenfelünk is egyre jobban fáradt és minden követ megmozgatva hajtottunk tovább, hogy visszajöhessünk az összecsapásba. Ennek a hitnek, akaratnak és odaadásnak meg is lett az eredménye, ugyanis mindössze 15 perc alatt egalizálni sikerült, sőt a meccs végi adok-kapokból mi jöttünk ki jól és az utolsó percben megszereztük a győztes találatot is! Gratulálok a csapatnak ehhez a nagyszerű feltámadáshoz, remélem táplálkoznak belőle a srácok a folytatásra.”

Leave a Reply