U7: Aqua Youth Talent Cup 2023 tornagyőzelem!

Március 4-én szombaton ismét Törökbálint felé vettük az irányt, ahol a múlt heti U8-as és U9-es megmérettetések után, ezúttal U7-eseink szerepeltek itt és vettek részt az AQUA Youth Talent Cup 2023-as kiírásán. A 16 fős mezőnyben szerepelt rajtunk kívül a Ferencváros, az MTK Budapest, a MOL Fehérvár, a Vasas, a Diósgyőr, továbbá az utánpótlás képzésben magas szintet képviselő egyesületek, mint a Mészöly, a Gödöllő vagy éppen a Monor.

Együttesünk a D jelű négyesbe kapott besorolást, ahol a Diósgyőr, a Kiskunlacháza és a Mészöly Focisuli csapataival kellett összemérkőznünk a továbbjutásért.

Csoportmérkőzések
DVTK LA – JVSE 2:7
KKLSE L – JVSE 1:8
JVSE – Mészöly Focisuli 4:7

Két győzelmünkkel végül a csoport 2. helyén végeztünk, mely eredmény azt is jelentette, hogy a GOLD ágon, a legjobb 8 csapat között folytathattuk a küzdelmeket.

Szerencsére itt túl sok várakozással nem kellett számolni és viszonylag gyorsan folytatódtak a nap küzdelmei.

Negyeddöntő
MOL Fehérvár FC – JVSE 4:5

Elődöntő
JVSE – Mészöly Focisuli 4:1

Döntő
Vasas Kubala Akadémia – JVSE 2:4

Bravúros teljesítményünknek köszönhetően sikerült elhódítani az első helyezettnek járó trófeát!

Végeredmény
1. JÁSZFÉNYSZARU VSE
2. Vasas Kubala Akadémia
3. Mészöly Focisuli
4. Főnix Gold FC (Székesfehérvár)
5. FTC
6. Gödöllői SK
7. MOL Fehérvár FC
8. Monori SE


Fotó: Tarr Gergely  |  A csapat tagjai voltak: Csikós Dominik, Nagy Bálint, Barna János, Mok Benjamin, Kovács Botond, Bagi Levente


 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

Kicsit lassan és nehézkesen indult a napunk. A csoportküzdelmek alatt nem igazán pörögtek úgy a srácok, ahogyan azt szerettem volna és ahogyan általában szoktunk. A csoport harmadik találkozóján ennek is köszönhetően a Mészölyös legényektől megkaptuk azt a pofont melyre igazából szükségünk is volt ahhoz, hogy felébredjünk Csipkerózsika álmunkból. A csoport második helyén léptünk tovább, így a következő mérkőzésen tudtuk, hogy egy másik csoport első helyezettje vár majd ránk, akik nem voltak mások, mint az általunk jól ismert és velünk jó kapcsolatot ápoló MOL Fehérvár csapata. A székesfehérváriakkal mindig igen kiélezett találkozókat sikerül játszanunk, nem volt ez másként most sem. Sőt. Igazából a mérkőzés elején teljes blokk volt a csapat részéről, minek köszönhetően a meccsünkön már 3 gólos előnyben is voltak a piros-kékek, ezután viszont olyan energiák indultak el a srácokban, melyek a teljes további napunkat végig kísérték. Hatalmas küzdeni tudásról tettek a fiúk tanúbizonyságot és először sikerült kiegyenlítenünk, majd a meccs vége előtti utolsó percben a győztes találatot is sikerült megszereznünk, így a továbbjutás után jöhetett egy visszavágó a Mészöly Focisuli ellen. Itt is gyorsan hátrányba kerültünk már a találkozó legelején, de a küzdőszellemünk itt is dominált és végül a csoportban elszenvedett vereségért sikerült visszavágnunk. Jöhetett a döntő, ahol a Vasas csapatával találkoztunk. A találkozó a már-már megszokottak alapján indult és sokáig vezetett ellenünk a fővárosi gárda, majd újfent sikerült sebességet váltanunk és a mérkőzés lefújásánál nálunk volt a győzelem. Összességében egyénileg most nem nyújtottunk akkorát, mint szoktak a srácok, sőt rosszabb periódusai voltak szinte mindenkinek, amiken sikerült együtt átbillennünk és hihetetlen akaratot és küzdeni tudást vittünk fel csapat szinten az utolsó három találkozónkra. Ez volt a kulcs ehhez a nagyszerű sikerhez. Gratulálok mindenkinek ehhez a nagyszerű eredményhez melyet sikerült elérnünk újfent.

 

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 03 04  |  12.30

Leave a Reply