U7: ott voltunk az első Kapcsolat tornán

November utolsó szombat délelőttjén U7-es brigádunk partneregyesületünk meghívására Budapestre utazott, hogy részt vegyen az MTK szervezésében az első Kapcsolat tornán.

Megtisztelő számunkra, hogy ismét egy ilyen esemény meghívottjai között lehettünk, ahol a házi gazdák csapatán és rajtunk kívül, a MOL Fehérvár FC, a Pécsi MFC és a Gödöllői SK korosztályos játékosai léptek még pályára. A küzdelmek számunkra rendhagyóbb módon, nagyobb pályaméreten és 4 v 4-ben zajlottak, ahol egy-egy találkozó játékideje 2×12 perc volt.

Szerencsére fiataljaink nagyon jól alkalmazkodtak az újdonsághoz, hiszen mindannyian szerepeltek már többször is idén az egyel idősebbeknél is. Játékunk ezen a napon picit döcögősebb és összességében fásultabb volt, mint legutóbb, de kis focistáink így is mindössze a szervező MTK Budapest együttesével szemben maradtak alul és végül 3 győzelemmel és 1 vereséggel zárták a délelőtt küzdelmeit. Ennél fontosabb viszont, hogy nagyon jól szolgálta a fejlődést ez a rendezvény, jó csapatokkal tudtunk jó találkozókat vívni és a terhelés része is nagyszerű kihívás elé állította játékosainkat.


fotó: Tarr Gergely


Köszönjük partneregyesületünk korosztályos edzőinek Katona Rolandnak és Schrötter Lászlónak az invitálást, valamint a szervezést és az aranyérmes jutalmakat lurkóinknak!

Folytatjuk tovább a megkezdet munkát közösen és bízunk benne idővel minél több játékosunk vívja ki a lehetőséget, hogy kék-fehér színekben is szerepelhessen!

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 11 30  |  14.50

Leave a Reply