MTK partneregyesületi tornák: 5 korcsoportban képviseltük a JVSE-t

Az U7 és U8 korosztályos csapataink mérkőzéseivel zárult az őszi partneregyesületi tornák sorozata, ahol egyesületünk mind az 5 korcsoportban képviseltette magát. 

Ezúttal a házigazda MTK Budapest két gárdáján kívül érkeztek csapatok Pápáról, Pécelről, Balassagyarmatról, Budakalászról, Gödöllőről, Dunakesziről és Budapestről is az ASI Dinamo képviseletében, valamint természetesen a mi U8-as brigádunk itt képviselte egyesületünket ezen a megmérettetésen.


fotó: Flink Mihály / MTK Budapest


 

A 10 csapat, két csoportban versenget, majd a csoportmérkőzések után az ott megszerzett helyezéseknek megfelelően az elődöntőkkel és a helyosztókkal folytatták a délutáni programot.
A sátor falának tapadó szülői tömeg szurkolásának köszönhetően igazi VB lázban teljesíthették a lurkók a torna mérkőzéseit, melyeken igyekezett minden csapat meghálálni a lelkes buzdítást és minél jobban szórakoztatni a kísérőket és hozzátartozókat. Csapatunk, melyben három U7-es játékosunk is lehetőséget kapott, nagyszerűen teljesített a mérkőzéseken.


fotó: Flink Mihály / MTK Budapest


 

Csoportunkból a második helyen jutottunk tovább az MTK U8-as alakulata mögött, akiktől nagy csatában végül kikaptunk, így egy vereséggel és három győzelemmel mehettünk az elődöntőbe. A másik csoport első helyezettje ellen viszonylag simán vettük a következő akadályt a döntőbe vezető úton, ahol ismét a partneregyesületünk U8-as alakulatával találhattuk szemben magunkat. Ismételten nagy csata kerekedett az összecsapásból, melynek végén a hazai alakulat végül megnyerte a tornát. Szomorkodásra nincs ok, a fiúk, ahogy fiataljaink is mindent kiadtak magukból és kétszer is meg tudták szorongatni a kék-fehéreket. A harmadik helyezést végül az ASI csapata szerezte meg, akik a Gödöllőt előzték meg a bronzmeccsen.


fotó: Flink Mihály / MTK Budapest


Köszönjük partneregyesületünknek az MTK Budapestnek, hogy minden korosztályunkban lehetőséget adott, így nagyon jó mérkőzéseken vehettek részt lurkóink! Továbbá gratulálunk minden egyesületnek és csapatnak a mutatott teljesítményekhez!

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 11 28  |  21.15

Leave a Reply