U7: MTK partneregyesületi tornán vettünk részt

U7-es őszi partneregyesületi tornán vett részt korosztályunk Budapesten, a Csömöri úton. 

Rajtunk és a házigazda MTK Budapest gárdáján kívül a Balassagyarmati Palóc Farkasok, a Budakalász, a Pécel, a Halásztelek és a Gödöllői SK csapatai szerepeltek a délelőtti megmérettetésen. A 8 csapat, két csoportban versenget, majd a csoportmérkőzések után az ott megszerzett helyezéseknek megfelelően a helyosztókkal folytatták az összecsapások sorát.


fotó: Flink Mihály / MTK Budapest


Rengeteg gólt, szép cselt és megoldást láthattak a kísérő szülők ezen a napon a csapatoktól. Gárdánk egy nagyon szoros és jó mérkőzéssel nyitott a Gödöllői Bikák ellen, majd onnantól kezdve meg sem lehetett állítani a fiúkat a döntőig, valamint az első hely megszerzéséig.


fotó: Flink Mihály / MTK Budapest


Nagyszerűen és nagy elánnal játszott a csapat, remek dolgokat mutattak meg magukból a kis focistáink és ennek a remek teljesítménynek köszönhetően az első hely mellett csapatunkból került ki a torna legjobb játékosa is, Nagy Bálint boldogi kis focistánk személyében. 


fotó: Kriston Edina


Gratulálunk minden csapatnak és kis focistapalántának a délelőtti teljesítményéhez, valamint ismét köszönjük a meghívást partneregyesületünknek az MTK Budapestnek!

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 11 28  |  21.15

Leave a Reply