U7: A XXVII. SC HÍRÖS-ÉP KUPÁN SZEREPELTÜNK

Szeptember első vasárnapján a kecskeméti barátaink meghívásának eleget téve a XXVII. SC Hírös-Ép Kupán vendégeskedtünk U7-es alakulatunkkal. Legkisebb focistapalántáinknak ez volt idei első megmérettetése, sőt sokaknak az első tornán szerzett tapasztalatai is.

A korcsoport versengésébe 10 csapat vetette bele magát a kellemes fociidőben. A két csoportra osztott mezőnyben egyesületünk az ‘A’ jelű ötösbe került besorolásra.

Csoportmérkőzések:
Eger SE – Jászfényszaru VSE 2:2

Jászfényszaru VSE – Gödi SE 3:2
Jászfényszaru VSE – SC Hírös-ÉP kék 10:0
Szanda FS – Jászfényszaru VSE 3:2

A csoportunk utolsó találkozóján múlt U7-es gárdánk számára a folytatás, ahol egy győzelem esetén mi játszhattuk volna a döntőt. Jól is kezdtek lurkóink, akik 2:0-ra is vezettek már a találkozón, ám a meccs vége előtt elfáradt csapatunk és a lefújás előtt a Szandások meg tudták fordítani a találkozót. Így végül csoportunk 3 helyén végezve az 5. helyért küzdhettünk tovább.

5. helyért:
Jászfényszaru VSE – Főnix Gold FC 0:11 

U7-eseink, így a 6. helyen végeztek a 10 csapatos tornán.

A torna végeredménye:
I. Kiskunmajsa FC
II. Eger SE
III. Kecskeméti TE
IV. Szanda FS

Csapatunk legjobb játékosának járó díjat Szalontai Ábel Nátán kapta a nap végén.

A csapat tagjai voltak, balról: Piszkún Zsombor, Ballagó Márk, Vig Zétény, Szalontai Ábel, Peregi Dominik, Völgyi Gergő és Lukács Botond.


Értékelés: Nyilatkozat

Edző: Tarr Gergely

“Idei első tornáján szerepelt korosztályunk, sőt szinte a csapat egésze ma szerezte első tapasztalatait is egy ilyen rendezvénnyel kapcsolatban. A srácok nagyon nagy elánnal kezdték a megmérettetést és nagyon harcosan, elszántan játszottak a csoportmérkőzések alatt. Sajnos az utolsó forduló előtti nagyobb szünet már sok energiát kivett a csapatból, így végül a torna végére teljesen elfogytunk, elfáradtunk. Ettől függetlenül gratulálok kis lurkóinknak, akik egyre szebb létszámban vannak jelen a foglalkozásokon. Dolgozunk tovább szorgosan, hogy a lemaradásunkat minél jobban be tudjuk hozni az előttünk járó csapatokkal szemben.”

Leave a Reply