Tornagyőzelem az U9-es Gold Talent Kupán

A karácsonyi szünet előtt utolsó megmérettetésén vett részt U8-as csapatunk, akik a Gold Talent Kupa U9-es versenyén vettek részt Békásmegyeren.

Kitűnő lehetőség volt lurkóink számára, hogy az eggyel nagyobbak között próbálják ugyanazt a kombinatív játékot megvalósítani, amelyet az ősz során láthattunk tőlük. Nos, legényeink sikerrel vették az év utolsó akadályát és veretlenül nyerték a tornát, hazahozva a díszes serleget és az aranyérmeket!

Eredmények:
JVSE – Vecsés Ferihegy Akadémia 5-2
JVSE – Pomázi Egervári-Halmai Focisuli 10-1
JVSE – Pestújhely 5-2
JVSE – SZAC-Pestszentlőrinc 3-2


fotó: Vitányi Szabolcs


A csapat tagjai voltak: Ballagó Alex, Dudás Dominik, Hurubán Áhim, Hurubán Áron, Kolozs Nimród, Mezei Zsolt, Rezes Gergő, Vitányi Dávid

A csapatot kísérő Vitányi Szabolcsot, a JVSE elnökét kérdezte a JVSE MEDIA munkatársa az újabb sikerről: 

Nagyon örültem, hogy a fiúk ilyen magabiztos és tetszetős játékkal örvendeztették meg a jelen lévő szülőket. Külön öröm számomra a más csapatok szimpatizánsaitól kapott dicséret is! Sok jó egyéni teljesítménynek örülhettünk, viszont gólerős, lelkes játékáért Rezes Gergő kapott kiemelést csapatunkból a mai napon! Gratulálok a fiúknak, illetve a szervezőknek is, akik gondoskodtak róla, hogy az ünnepek közeledtével senki ne menjen haza ajándék nélkül!

 

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 12 21  |  16.30

Leave a Reply