UP évbúcsúztatás a JVSE családdal

Megtartottuk évzáró rendezvényeinket, ahol a felső szekció egy közös vacsorával, míg az alsó egy szülő-gyerek focival és közös falatozással búcsúztatta az őszi szezont, valamint a 2022-es évet.

Igaz, nem teljes létszámban teltek az évzárók, de örömünkre szolgál, hogy mindkét rendezvényen népes társaság tette tiszteletét – külön kiemelendő a kicsiknél a lelkes apukák hada, akik nagy létszámban vetették bele magukat, hogy összecsapjanak a pályán a kis focista palántáinkkal. Rengeteg közös élményt, szép sikereket, nagy kihívásokat tudhatunk magunk mögött az elmúlt esztendőben, ahogyan klubunk is hatalmas fejlődésen és építkezésen esett át az egy év leforgása alatt.


fotó: Vitányi Szabolcs


fotó: Vitányi Szabolcs


 

Köszönjük szépen minden kis és nagy sportolónk munkáját, odaadását és futball szeretetét, továbbá hálásan köszönjük a szülői kollektívánk támogatását a gyerekek, valamint az egyesület irányában, ahogyan a rengeteg segítségért is csak hálás szívvel tekinthetünk vissza. Együtt tartunk ott, ahol jelenleg és csak együtt tudunk további szinteket előrelépni, hogy még több nagyszerű dolgot elérhessünk közösen.


fotó: Vitányi Szabolcs


 


fotó: Tarr Gergely


Jó pihenést és feltöltődést kívánunk mindenki számára ebben a nem túl hosszú szünetben; hamarosan ott folytatjuk, ahol abbahagytuk!

Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánunk a JVSE család minden tagjának!

Utánpótlás labdarúgás  |  2022 12 22  |  15.45

Leave a Reply