U9-U11: CSILLOGÓ ÉRMEK A GÖDÖLLŐI JUNIÁLIS KUPÁN

Június második hétvégéjén egyesületünk korosztályos csapatai Gödöllőn szerepeltek a Juniális Kupán.

Már-már hagyományos jelleggel minden évben a nyár elején részt veszünk a nagy volumenű nívós rendezvény mezőnyében, ezzel biztosítva kiemelt versenyzési lehetőséget labdarúgóink számára.
Az idei évad versenye különösen jól sikerült sportegyesületünk életében, ugyanis két korcsoportos alakulatunk is érmekkel térhetett haza a torna zárásaként!

Szombat délután került megrendezésre az U9-es korosztályok számára kiírt megmérettetés, melyen 20 egyesület versenyzett egymással a délutáni hőségben. Csapatunk a „B” jelű ötösbe került besorolásra. Nagyon magabiztosan indították lurkóink a tornát, ahol tetszetős és kreatív támadó futballt bemutatva 100%-os teljesítménnyel végeztek csoportjuk élén és várhatták a negyeddöntőt a legjobb nyolc gárda között.

U9 Csoportmérkőzéseink:

Jászfényszaru VSE – Okos Foci Műhely (Győr) 4:0
Budapesti Honvéd SE – Jászfényszaru VSE 2:7
Jászfényszaru VSE – Mezőkövesd Zsóry FC 3:0
Jászfényszaru VSE – Nyíregyházi Spartacus 3:1

Maximális pontszámot begyűjtve, imponáló 17:3-as gólkülönbséggel abszolválta 2015-ös alakulatunk a csoporttalálkozókat és jutott be a legjobb nyolc csapat mezőnyébe, ahol a folytatásban a Vasas Kubala Akadémia gárdája várt fiainkra.

U9 Negyeddöntő:

Jászfényszaru VSE – Vasas Kubala Akadémia 3:1

Nagyszerű és intenzív találkozón, 1 gólos hátrányból felállva sikerült megugrani a következő akadályt és továbbjutni az elődöntő összecsapására.

U9 Elődöntő:

ASI DSE (Budapest) – Jászfényszaru VSE 0:1

Az utóbbi időszak nagy mumusával találkoztunk a döntőbe jutásért. Végig domináltuk a találkozót, de az utat nem találtuk a hálóba, végül egy szerencsés góllal, de megérdemelten nyertük meg az összecsapást és vívtuk ki a döntőben való szereplés jogát.

U9 Döntő:

Jászfényszaru VSE – Nyíregyházi Spartacus 1:1 Büntetők után: 3:1

A csoportból jól ismert ellenféllel találtuk szemben magunkat. Már az első perctől kezdve látszott, hogy a Nyíregyháza csapata ezúttal a mi játékunk elrontását tűzte ki maga elé célul, ami sikeresnek nézett ki. Korai vezetésük után, nehezen alakult ki folyamatos játék, de a lefújás előtt sikeresen egalizáltunk. A büntetőpárbajban aztán nagyon magabiztosak voltunk és nagyon megérdemelten, veretlenül hódíthattuk el a 20 csapatos megmérettetés győztesének járó trófeát!.

Az U9-as torna végeredménye:
I. JÁSZFÉNYSZARU VSE

II. Nyíregyházi Spartacus
III. ASI DSE (Budapest)

A nagyszerű siker mellett, további öröm számunkra, hogy a torna legjobb kapusát is mi adhattuk, Dudás Dominik személyében!

Ezzel a teljesítménnyel óriási eredményt értek el fiataljaink ismét, akik egy ilyen nívós tornán állhattak fel a dobogó legfelső fokára!

A csapat tagjai voltak: Peregi Szabolcs, Dudás Dominik, Molnár Péter, Hornyák Nimród, Ballagó Alex, Vitányi Dávid, Hurubán Áron, Szládik Milán és Bozai Sebestyén.

A sort U11-es korosztályos együttesünk folytatta, akik vasárnap délelőtt kezdték meg menetelésüket. Idősebb alakulatunk a „D” jelű csoportba került a szintén 20 egyesület részvételével zajló tornán. Csapatunk jól kapta el a rajtot és két magabiztos győzelemmel indította a csoportküzdelmeket. A harmadik mérkőzésen ugyan vereséget szenvedtünk, de végül utolsó összecsapásunkra újfent kiegyenesedtünk és sikeresen megszereztük a második helyet, amivel a legjobb 8-ba kerülve folytatódhatott számunkra a kupa.

U11 Csoportmérkőzéseink:

Jászfényszaru VSE – RKSK fehér (Budapest) 4:0
Harta SE – Jászfényszaru VSE 0:5
Gloriett SE (Budapest) – Jászfényszaru VSE 3:1
Jászfényszaru VSE – VS Dunakeszi 2:1

Négy találkozó alatt 9 pontot sikerült begyűjteni, amivel a Gloriett mögött a második helyen jutottunk tovább. A negyeddöntőben, akárcsak a fiatalabbaknál, a Vasas Kubala Akadémia alakulatával kerültünk szembe.

U11 Negyeddöntő:

Vasas Kubala Akadémia – Jászfényszaru VSE 0:2

A torna egyik legjobb teljesítményét nyújtva sikerült egy nagyon kiélezett és jó mérkőzést játszanunk a fővárosi klub ellen, melynek a végén kétszer is be tudtunk találni és megérdemelten jutottunk az elődöntőbe.

U11 Elődöntő:

ASI DSE (Budapest) – Jászfényszaru VSE 1:3

Tovább másolva a kisebbek sormintáját, ahogyan nekik, úgy 2013-as brigádunk számára is az ASI együttesén keresztül vezetett az út a döntőbe. Szerencsére itt is nagyon összeszedett produkciót nyújtottak fiaink, akik ezzel a győzelemmel az aranyéremért léphettek pályára a torna utolsó meccsén.

U11 Döntő:

Jászfényszaru VSE – Gloriett SE (Budapest) 0:4

Csoportellenfelünkkel a Gloriett gárdájával találtuk szemben magunkat újfent. Sajnos, ahogyan az első összecsapás alkalmával, úgy most sem találtuk az ellenszert a fővárosiak leegyszerűsített futballjára és megfáradt csapatunk nem tudta tartani gyors támadóikat.

Összességében szuper napot zárt idősebb brigádunk, akik nagyon megérdemelten jutottak a döntőbe, igaz, hogy ott alulmaradtak, de szépen csillog a második helyezettnek járó ezüstérem is a fiúk nyakában!

Az U11-es verseny végeredménye:
I. Gloriett SE (Budapest)

II. JÁSZFÉNYSZARU VSE
III. ASI DSE (Budapest)

Nagy-nagy öröm számunkra, hogy a szuper teljesítmény mellett itt is begyűjtöttünk egy különdíjat, ugyanis a torna legjobb játékosát tőlünk választották, Antal William személyében!

Gratulálunk csapatunknak, akik nagyon szép eredményt értek el ezen a meleg napon és hoztak haza egy második helyezést egy ilyen nehéz megmérettetésről!

Ezüstös gárda: Balogh Máté, Mezei Gyula, Kovács Ferdinánd, Tóth Donát, Antal William, Járadi J. Benedek, Füzik Béla, Szalontai J. Noel, Czakó Erik és Nagy Milos.

Csak gratulálni tudunk játékosainknak, csapatainknak és az őket felkészítő edzőknek ezekhez a nagyszerű sikerekhez!

Hajrá Jászfényszaru!

Leave a Reply