JVSE Edzőtábor – 2023

Az elmúlt nyarakhoz hasonlóan idén is kemény edzőtáborral készültek U7-U13-as csapataink az előttük álló szezon tartogatta kihívásokra a Városi Sporttelepen augusztus 14-től 18-ig.

Izzasztó és kemény felkészülésen vannak túl játékosaink, akik a nagy meleg ellenére is nagyszerű elánnal és odaadással végezték feladataikat az edzői stáb és utánpótlás szakmai vezetőnk iránymutatásai mentén.


Fotó: Tarr Gergely


A táboros hét folyamán napi 3 edzés várt a focistáinkra, akik emellett minden nap az uszodában is vendégeskedtek a hűsölés mellett egy kis vízi mozgásra is. A legelszántabbak pedig a napot abszolválva a délutáni edzésekbe is bekapcsolódtak sporttelepünkön.


Fotók: Tarr Gergely


A reggelek állóképesség-fejlesztő és törzsizomerősítő gyakorlatokkal teltek, majd a délelőtt második edzésén labdaérzék fejlesztésen, illetve 1 v 1, 2 v 1, 2 v 2 elleni kisjátékokon volt a hangsúly, különféle formákban és feladatokban. Az ebéd végeztével – és az uszodai látogatás után – délutánonként ismét a kisjátékoké volt a főszerep, immáron emelt létszámokban.


Fotó: Tarr Gergely


Pénteken pedig a tábor záró napján szinte teljes egészében a játéké volt a főszerep több formában.


Fotó: Tarr Gergely


Nagyon intenzív és megterhelő hét volt ez a résztvevő lurkók számára, hiszen a gyakorlatokat kis létszámú csoportokban, minimális pihenőidőkkel kellett teljesíteniük.

Az eddigi tapasztalatok alapján bízunk benne, hogy a hét végére elfáradt kis focisták hasznos hetet tudhatnak maguk mögött és sokat tanulva, felkészültebben tudnak majd nekifutni a szezon kezdetének.

 

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 08 30  |  17.10

Leave a Reply