A JVSE a legsportszerűbb csapat a JNSZ Megyei I. osztályban!

Az augusztus 18-i évadnyitó ligaértekezleten került sor az elmúlt szezon különdíjainak átadására, ahonnan nem távoztunk üres kézzel.

Egyesületünket az az óriási megtiszteltetés érte, hogy – Kemecsi László személyében – mi vehettük át a 2021/2022-es labdarúgó szezonban mutatott sportszerű viselkedésért a JNSZ Megyei I. osztály legsportszerűbb csapatának járó Fair Play-díjat! 


fotó: Vitányi Szabolcs


Eme fantasztikus elismerést ezelőtt még soha sem ítélték oda szakosztályunknak, melyet az a csapat kaphat meg az évad végén, amely a legkevesebb sárga és piros lapot gyűjtötte össze a szezon során, továbbá ahol egyéb külső atrocitás sem volt tapasztalható a mérkőzések folyamán.

A megyei Igazgató úr a rendezvényen elismerő szavakkal illette egyesületünknél az elmúlt években tapasztalt pozitív fejlődést, valamint kiemelte, hogy ma már igazi etalonként lehet ránk tekinteni. A csapat és a nézőtér magatartását méltatta, illetve az utánpótlás és egyben az egyesületi struktúra jelentős fejlődéséről is elismerően nyilatkozott.

Köszönjük a megtisztelő elismerést, mely ismét jó visszacsatolása a nálunk folyó munkának – minden szinten.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség  |  2022 09 08  |  13.00

Leave a Reply