KÉT KOROSZTÁLYBAN FUTSAL7VÉGÉZTÜNK

Február első vasárnapján két korosztályos csapatunknak is jelenése volt a Pest vármegyei futsal7vége soros fordulóiban.

A sort U11-es alakulatunk I. számú csapata nyitotta, akik az I. osztály alapszakászának utolsó fordulójában léptek pályára Dunakeszin. Három találkozó várt a fiúkra, melyeken elmaradt az újabb győzelem. Folytatás február utolsó hétvégéjén, immár az alsóházi küzdelmekben.

12. U11-es PVMF7vége, I. osztály 4. forduló

Jászfényszaru VSE I. – UTE I. 0:11 (0:4)

UTE II. – Jászfényszaru VSE I. 8:2 (4:0)
Gólszerzőnk: Veres Á. (2)

Jászfényszaru VSE I. – VS Dunakeszi 2:5 (1:3)
Gólszerzőink: Dóczi D., Antal W.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“Az idei futsal szezon számunkra tényleg a játékpercekről szól, mintsem az eredményességről. Ezért is indítottunk három csapatot, három különböző osztályban. Ez egy olyan hétvége volt, ahol három mérkőzésből kettőn lehetett volna esélyünk a győzelemre, vagy legalábbis a szorosabb eredmény elérésére. Az Újpest első csapata nagyon kombinatívan ügyesen játszott, de ettől függetlenül itt sem elfogadható a 11 kapott gól. Hiányzott a tartás a csapatból. Sajnos a másik két találkozón még rosszabb arcát mutatta a csapatunk és a több mint 1.5 hónapot kihagyó Veres Ádámnak kellett megmentenie a csapat becsületét, góljaival, harcosságával, lendületével. Folytatás három hét múlva az alsó házban, bízom benne pozitívabban tudjuk majd zárni a téli futsalos időszakot.”

Vasárnap kora délután ifjúsági alakulatunk számára folytatódtak az alsóház küzdelmei Szigetszentmiklóson. Végül a tervezett két találkozónkból csak egyet tudtunk hivatalosan lejátszani, ugyanis a Dömsödi együttesnek a helyszínen derült ki, hogy nem érvényesek már a játékosok sportorvosijai, így velük egy barátságos összecsapásra került sor.

18. Ifjúsági (U19-es) PVMF7vége, alsóház, B-csoport 2. forduló

Dömsödi UDSE – Jászfényszaru VSE 0:3 Megállapított eredmény.

Jászfényszaru VSE – METON-FC Dabas 3:3 (0:1)
Gólszerzőink: Bazsó D., Dobák S. M., Peredi D.
Kiállítva: Rimóczi M.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Miklós Zsolt

“Első mérkőzésünket kicsit szenvedve és stresszes állapotban kezdtük, a találkozó alaphangulatát már az is tetézte, hogy az ellenfél kapusa és csapatunkból Máté is piros lapot kapott. A tűz így csak fokozódott bennünk és végül szinte vert helyzetből sikerült felállni és bravúros döntetlent kiharcolni. A második találkozónk már csak barátságos meccs volt, amin nyugodt lelki állapotban tudtunk mozogni még egy jót. Kiemelném Kiss Ákos kapusunkat, akinek nagyszerű védéseivel tudtunk ma pontot szerezni.”

Leave a Reply