U13: 6. HELY A III. CZIRNÁK LÁSZLÓ EMLÉKTORNÁN

Február első szombatján U13-as alakulatunk Szászberekre utazott, hogy részt vegyen a III. Czirnák László Emléktornán.

Idén első alkalommal szerepeltünk a Szanda Focisuli meghívásának eleget téve a Czirnák László Emléktorna U13-as versenyén, melyet már harmadik alkalommal szerveztek meg szolnoki ismerőseink.

Az eseményen 8 csapat indult, melyeket két csoportra osztottak a szervezők. Együttesünk a ‘B’ jelű négyesbe kapott besorolást, ahol a csoportküzdelmek alatt megmérkőzhettünk a Rákóczifalva, a jászberényi Tehetség SE és a Sárréti Gyöngyhalász egyesületeivel. A 20 perces találkozókon végül egy győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget könyvelhetett el csapatunk.

Csoportmérkőzéseink:

Rákóczifalva SE – Jászfényszaru VSE 1:1
Jászfényszaru VSE – Sárréti Gyöngyhalász 3:2
Tehetség SE – Jászfényszaru VSE 4:1

Alakulatunk 4 pontot gyűjtve, végül a csoport 3. helyén végzett így a másik csoport 3. helyezettjével küzdhetett meg a következő mérkőzésen.

5. helyért:

Szanda Focisuli – Jászfényszaru VSE 4:1

Gárdánk így a 8 csapatos emléktorna 6. helyét szerezte meg.

A torna végeredménye:
I. Tehetség SE
II. Rákóczifalva SE
III. Abonyi KID FC
IV. Fegyvernek VSE
V. Szanda Focisuli
VI. Jászfényszaru VSE
VII. Lurkó Focimánia FK
VIII. Sárréti Gyöngyhalász

Csapatunk: Vaszily Imre, Ruszó Renátó, Borbély Balázs, Kui Bence, Fehér Krisztián, Dudás Dénes, Bácsics József, Burai Armandó, Nagy Milos, Házi Bence.

Értékelés: Nyilatkozat
Megbízott edző: Kirják Sándor

“A csoportmérkőzések alatt sok kihagyott helyzet jellemezte a játékunkat, első, valamint a második mérkőzést is úgy éreztem több góllal kellett volna megnyernünk és akkor nem maradt volna kérdés a továbbjutást illetően. Volt akarat, volt küzdés, egy jó tornaszereplésnek nézett ki a nap eleje. Harmadik találkozónkon a csoportelsőség volt a tét, ellenfelünk a jó erőkből álló TSE hamar eldöntötte az első hely sorsát, így meg kellett elégednünk a csoport harmadik helyével.
Az 5. helyért vívott csatában a hazai szervező gárdával találtuk szemben magunkat, mely mérkőzésen egy akaratgyenge csapatot láttam részünkről, így nem is lehetett más az eredmény, mint a vereség.”

Leave a Reply