U8-U9: REGIONÁLIS KUPÁN VETTÜNK RÉSZT GÖDÖLLŐN

Február 10-11-én U8-as és U9-es alakulatainkkal Gödöllőn vettünk részt a GSK szervezésében megrendezett Regionális Kupán, melyen mindkét csapatunk idősebb korcsoportban versenyzett.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Gödöllői SK meghívására vettünk részt a Regionális Kupán mindkét korcsoportos gárdánkkal, mely tornát grassroots csapatok számára rendeztek meg. A grassroots szellemiségét megtartva, így alakulataink az idősebb korosztályok versenyében vettek részt, hogy értékes tapasztalatokkal gazdagodhassanak.

Szombat délután 2016-os gárdánk nyitotta a hétévégi mérkőzések sorát, akik az U9-esek 10 csapatos mezőnyében igyekeztek minél szebben helytállni.

Csoportmérkőzéseink:
Gödi SE Fehér – Jászfényszaru VSE U8 4:0
Jászfényszaru VSE U8 – GSK Grassroots U9 1:0
Jászfényszaru VSE U8 – Dány KSK 2:0
Gödi SE Zöld – Jászfényszaru VSE U8 0:2

Alakulatunk 9 pontot gyűjtve, végül a csoportja 2. helyén végzett, így bronzmérkőzést játszhatott a másik csoport másodikjával.

3. helyért:
Jászfényszaru VSE U8 – GSK Grassroots U8 1:2

A torna végeredménye:
I. Gödi SE Fehér
II. Gödi SE Kék
III. GSK Grassroots U8
IV. Jászfényszaru VSE

Vasárnap délelőtt 2015-öseinken volt a sor, kiegészülve három U10-es játékosunkkal, akik az U11-esek között mérették meg magukat 6+1-es felállásban. Itt 8 csapatos torna alakult ki, igaz a csapatok között négy is gödöllői volt, de ettől függetlenül nagyszerű tapasztalatszerzésre volt lehetősége gyerkőceinknek.

Csoportmérkőzéseink:
Jászfényszaru VSE U9-U10 – GSK Grassroots U10 Fehér 1:3
Jászfényszaru VSE U9-U10 – Mogyoród KSK 7:1
GSK Grassroots U11 Fehér – Jászfényszaru VSE U9-U10 7:0

Egy győzelmünkkel a csoportunk 3. helyét értük el, amivel a helyosztókon az 5. helyezésért játszhattunk a másik csoport harmadikjával.

5. helyért:
Jászfényszaru VSE U9-U10 – GSK Grassroots U10 Kék 1:4

A torna végeredménye:
I. GSK Grassroots U11 Fehér
II. Erdőkertesi SE
III. GSK Grassroots U10 Fehér
IV. Dunakanyar Régió UFC

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“A tornával mindenképpen az volt a célunk, hogy fiataljaink idősebb, fizikálisan sokszor erősebb játékosok ellen, értékes tapasztalatokkal gazdagodhassanak fejlődésük érdekében. Emellett egy dolgot tűztünk ki célul mindkét csapatunk esetében, még pedig az, hogy a pályán töltött időket sokkal nagyobb intenzitással és futással töltsük el. Emiatt sorcseréket alkalmaztunk végig, mely sorok rövid szakaszokat töltöttek a pályán, hogy az intenzitásunkat minél jobban fenn tudjuk tartani a találkozók végéig. Úgy érzem mostanában mindkét alakulatunk belustult, ami a mérkőzések és tornák alkalmával nem jött túl jól a mögöttünk hagyott hetekben. Sokkal körülményesebbek, lassabbak és kényelmesebbek lettek a játékosok, ami az edzésmunkájukban is visszaköszönt. Emiatt mindenképpen a következő időszakban azon fogunk dolgozni, hogy ezt a kényelmi komfortzónában mozgást megszűntessük és visszahozzuk azt a dinamikát, amit szeretnénk viszont látni a pályán a srácoktól. Egyelőre még lassabban megy az átállás, de dolgozunk rajta keményen, hogy mielőbb a helyes úton találjuk majd magunkat.”

Leave a Reply