U11: A XXI. KOLLÁTH BÉLA EMLÉKTORNÁN JÁRTUNK

Február 10-én, szombaton U11-es brigádunk egy része Szolnokra utazott, hogy részt vegyen a XXI. Kolláth Béla Emléktornán.

Ebben a korcsoportban is idén első alkalommal szerepeltünk a Szanda Focisuli meghívásának eleget téve a Kolláth Béla Emléktorna küzdelmeiben, melynek igen nagy hagyománya van már szolnoki ismerőseink szervezésében.

A tornán 19 csapat indult, melyeket négy csoportra osztottak a szervezők. Együttesünk a ‘C’ jelű ötösbe lett besorolva, ahol a csoportküzdelmek alatt összecsaptunk a Tiszafüred, a Szolnoki MÁV Kék, a Juventus Nagyvárad és a Törökszentmiklós egyesületeivel. 

Csoportmérkőzéseink:

Jászfényszaru VSE – Tiszafüredi VSE 5:0
Törökszentmiklósi FC – Jászfényszaru VSE 2:1
Szolnoki MÁV UFC Kék – Jászfényszaru VSE 1:1

Jászfényszaru VSE – Juventus Nagyvárad 1:2

Alakulatunk 4 pontot gyűjtve, végül a csoport 4. helyén végzett így a másik csoport 4. helyezettjével küzdhetett meg még egy mérkőzés erejéig.

Helyosztó mérkőzés:

Jászfényszaru VSE – Szolnoki MÁV UFC Fehér 3:3 Büntetők után: 6:4

Gárdánk a 13-16. helyen végzett.

A torna végeredménye:
I. Szentesi Kinizsi
II. Szolnoki MÁV UFC Kék
III. Olasz Focisuli Debrecen
IV. Szanda Focisuli

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“A csoportunk 4. helyén végezve kicsit keserű szájízzel távoztunk a tornáról, annak ellenére is, hogy az utolsó helyosztó találkozót megnyertük. Az első mérkőzésen még rendben volt a hozzáállás, ami az eredményben is megmutatkozott. Második összecsapáson talán a túlzott magabiztosság hatására teljesen szétesett a csapat, ez döntőnek bizonyult a későbbiekben. A továbbiakban nem is igazán tudtunk felpörögni, kapkodtunk, buta öngólokat rúgtunk és még a helyzeteink kihasználásával is hadilábon álltunk. Kár ezért a napért, mert bőven benne lehetett volna egy sokkal jobb eredmény elérése is a tornán.”

Leave a Reply