U10: ARANYÉREM A III. CZIRNÁK LÁSZLÓ EMLÉKTORNÁN

Szombaton délután U10-eseink Rákóczifalván szerepeltek a III. Czirnák László Emléktorna küzdelmeiben.

A tornagyőztes csapat: Dóczi Dániel, Kovács Ferdinánd, Vitányi Dávid, Tóth Donát, Nagy Milos, Prepok Máté és Fehér László.

A minitorna 6 csapat részvételével zajlott, melyen mindenki megmérkőzött mindenkivel, így kialakítva a végső sorrendet. Egyesületünkön kívül az eseményen jelen voltak még a Szentesi Kinizsi, a Hódmezővásárhely, a Békéscsaba, a Szolnoki MÁV és a Jászberényi FC korosztályos gárdái is. Fiataljaink nagyszerűen rajtoltak, majd nagyot küzdöttek és végig fej-fej mellett haladtak a szentesi együttessel, akiket végül sikerült megelőznünk egy orrhosszal.

Mérkőzéseink:

Jászberényi FC – Jászfényszaru VSE 1:9
Jászfényszaru VSE – Szentesi Kinizsi 0:0
Szolnoki MÁV UFC – Jászfényszaru VSE 0:2
Hódmezővásárhelyi FC – Jászfényszaru VSE 0:4

Jászfényszaru VSE – Békéscsabai Előre 1912 SE 6:2

Alakulatunk veretlenül, mindössze 3 találatot kapva, jobb gólkülönbségének köszönhetően megnyerte a 6 csapatos minitornát!

‘Szaru, ‘szaru, ‘szaru… Jászfényszaru!

A torna végeredménye:
I. Jászfényszaru VSE
II. Szentesi Kinizsi
III. Szolnoki MÁV UFC
IV. Békéscsabai Előre 1912 SE
V. Hódmezővásárhelyi FC
VI. Jászberényi FC

Az aranyérem megszerzése mellett örülhettünk annak is, hogy a torna gólkirálya is együttesünkből került ki Nagy Milos személyében.

A minitorna legjobb mesterlövésze!

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“Összességében nagyszerűen teljesítve sikerült a hat csapatos minitornán megszereznünk ezt az első helyezést, melyben segített minket jobb gólkülönbségünk a végelszámolásnál. Már az első JFC elleni mérkőzésen sikerült jó gólarányt összehozni, a srácok szinte tökéletesen rajtoltak. A második összecsapáson rögtön a torna nagy esélyesével a Szentesi Kinizsivel néztünk szembe. A játék képét nézve nem örülhettünk a döntetlennek, mert három tiszta ziccert is elrontottunk. Tudtuk ezután az eredmény után minden mérkőzést hozni kell nem csak eredményben, hanem a lehető legtöbb gólt szerezve is. A srácaim ennek szellemében mentek bele minden további találkozóba, melyeken mindvégig domináns, szép játékot játszva, kellő agresszivitással teljesítettek és végül nyolc góllal többet szereztünk, mint a nagy riválisunk a Szentesi csapat. Gratulálok minden gyerkőcnek, igazán megérdemelték ezt a sikert.”

Leave a Reply