U11: KEZDETÉT VETTE A PEST VÁRMEGYEI FUTSAL7VÉGE SOROZATA

December 2-án és 3-án elrajtoltak a Pest vármegyei futsal7vége küzdelmei is, melyben első körben az U11-es korosztályban volt érintett két alakulatunk.

A hétvégi futsal mérkőzések sorát U11-es II. számú alakulatunk nyitotta meg, akik a II. osztály megmérettetéseit kezdték meg a Monor Városi Sportcsarnokban.

12. U11-es PVMF7vége, II. osztály, B-csoport 1. forduló

Jászfényszaru VSE II. – Nagykáta SE II. 3:3 (1:1)
Gólszerzőink: Mezei Zs. (2), Mezei G.

Kincsem Lovaspark Futsal – Jászfényszaru VSE II. 9:0 (5:0)

Aranyszarvas SE – Jászfényszaru VSE II. 5:1 (4:1)
Gólszerzőnk: Mezei Zs.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kirják Sándor

“A hétvégi futball dömping első állomása a II. osztályú futsal volt csapatunk számára szombaton. Betegségek és a hétvége más tornái miatt a keretünk elég nehezen jött össze, így örömömre szolgált, hogy a leány csapatunkból hárman is aktivizálták magukat, így megfelelő létszámban tudtunk kiállni az első fordulóra. Az előjelek ellenére kellemes meglepetés ért a gyerekek hozzáállásával és teljesítményével kapcsolatban. Mindenki megfelelő mennyiségű játékpercet tudhat magáénak, amit egy-két játékos ki is használt, ezzel jelezve számomra, hogy a jövőben komolyabban számolhatok vele majd.”

U11-es II. számú alakulatunk

Vasárnap Veresegyházán volt jelenése U11-es III. számú csapatunknak. Ezt az együttesünket U9-es játékosaink alkotják, akik így az 1-2 évvel idősebbek között igyekeznek minél szebben helytállni és minél több értékes tapasztalatot begyűjteni a téli sorozat alatt.

12. U11-es PVMF7vége, III. osztály, A-csoport 1. forduló

Aszód FC Utánpótlásért – Jászfényszaru VSE III. 1:2 (1:0)
Gólszerzőink: Peregi Sz., Hurubán Á.

Jászfényszaru VSE III. – Kölyökfoci SE 1:4 (1:3)
Gólszerzőnk: Peregi Sz.

Erdőkertesi SE – Jászfényszaru VSE III. 1:3 (0:1)
Gólszerzőink: Hornyák N., Dudás D., Kolozs N.

Jászfényszaru VSE III. – Szadai SE 2:7 (1:3)
Gólszerzőink: Peregi Sz., Kolozs N.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Igazán büszkék lehetünk csapatunkra, akik nem csak, hogy nagyszerűen helytálltak az idősebbek között, hanem mérkőzésről mérkőzésre tüntették el a pályán akaratukkal, lelkesedésükkel és küzdeni tudásukkal a fizikai fölényeket. Sokkal többet kaptam a srácoktól, mint amit vártam így az első fordulóban és még az sem zavarta őket, hogy a társaság nagy része előző este még Törökbálinton vitézkedett. Bátran játszottunk, a kezdeti pici megilletődéstől eltekintve szinte végig ötletesen és vállalkozva teljesítettünk. Az utolsó mérkőzés utolsó 15 percére már teljesen elfogytunk, de nem is csoda, hiszen hatalmasat ment ezen a napon mindenki. Nem is indulhatott volna szebben ez a kaland, ugyanis már az első tornán sikerült kétszer is győztesen elhagynunk a pályát. Szép volt fiúk!”

Az U11-es III. osztályban vitézkedő U9-es csapatunk

Leave a Reply