U17-U19: ELŐZŐ HÉTVÉGÉN KÉT IDŐSEBB CSAPATUNK FUTSALOZOTT

Január utolsó hétvégéjén is a Pest vármegyei futsal7vége küzdelmeiben volt jelenése két idősebb korosztályos csapatunknak.

Szombat kora délután ifjúsági alakulatunk számára folytatódtak a küzdelmek, immár az alsóház összecsapásaival. Csapatunk nem volt könnyű helyzetben, ugyanis nagypályás edzőmérkőzések okán nagyon fiatal és vékony kerettel tudtuk csak képviselni egyesületünket. A részt vevő srácok előtt le a kalappal, küzdöttek mindhárom találkozón becsülettel nem csak a korral, hanem a fizikális hátrányokkal is.

18. Ifjúsági (U19-es) PVMF7vége, alsóház, B-csoport 1. forduló

Jászfényszaru VSE – Fogócska SE 1:9 (0:5)
Gólszerzőnk: Banya J.

Gyáli BKSE II. – Jászfényszaru VSE 15:4 (10:1)
Gólszerzőink: Banya J. (3), Kocsis R.

Bolha FTSE – Jászfényszaru VSE 7:1 (4:1)
Gólszerzőnk: Banya J.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Miklós Zsolt

“Kitartó és lelkes játékot láttam mindvégig fiatal csapatunktól. A hiányzók távollétében nem is számítottunk vérmes eredményekre, így elégedett vagyok a srácokkal, hogy minden tőlük telhetőt megtettek a pályán ma.”

Vasárnap U17-eseink látogattak Kókára, hogy a következő három találkozójukat megvívják. A csapat itt is foghíjasra sikeredett, így most nem sikerült újabb győzelmet, valamint pontot szereznünk.

13. Serdülő (U17-es) PVMF7vége, B-csoport 3. forduló

Rákosmenti KSK – Jászfényszaru VSE 7:2 (5:0)
Gólszerzőnk: Banya J. (2)

Jászfényszaru VSE – Isaszegi SE 1:8 (0:3)
Gólszerzőnk: Banya J.

Csakacsel Futsal – Jászfényszaru VSE 8:4 (2:1)
Gólszerzőink: Rimóczi M., Banya J., Boroznaki B., Horváth K.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Miklós Zsolt

“Ez most nem a legjobbra sikerült forduló volt tőlünk. Kedvetlen, erőtlen játék, valamint rengeteg kapott gól. Így tudnám a legpontosabban összefoglalni a mai teljesítményt. Ennél sokkal többre lesz szükség a következő mérkőzéseken.”

Leave a Reply