U19: NAGY FELTÁMADÁSSAL PONTSZERZÉS A RANGADÓN

Január 23-án, kedden újfent jászsági rangadóra került sor a Regionális futsalbajnokság Dél-Keleti csoportjában, ahol ezúttal ifjúsági alakulatunkon volt a sor.

Serdülő csapatunk után U19-es gárdánk is összecsapott a JFC együttesével a jászsági rangadón Jászberényben. Az őszi hazai találkozónk alkalmával egy végletekig izgalmas mérkőzésen, végül egy utolsó pillanatokban szerzett góllal tudtunk diadalmaskodni, így most is egy nagyon jó meccsre volt kilátás. A kezdés nem sikerült a legjobban számunkra és ellenfelünk két gólos előnnyel mehetett a szünetre. A második játékrészt sokkal jobb felfogásban teljesítettük, sőt a lefújáshoz közeledve sikerült maximálisan átvennünk a kezdeményezést, majd egy nagyszerű hajrával döntetlenre mentenünk a rangadót.

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport 15. forduló

Jászberényi FC – Jászfényszaru VSE 5:5 (3:1)
Gólszerzőink: Radó A. (3), Zámbó M., Bazsó D.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Az első félidőt megint nagyon elszúrtuk és kaparhattunk az eredmény után. A kezdés után gyorsan hátrányba kerültünk, amit még egalizálni tudtunk, de a játékrész végéhez közeledve újabb találatok landoltak a hálónkban. Nagyon enerváltak voltunk, hiányzott belőlünk a dinamika, a pontosság és futóteljesítményben is elmaradtunk a hazaiaktól. A szünetben igyekeztünk rendet tenni, aminek köszönhetően sokkal jobb felfogásban léptünk pályára a következő 35 percre. Itt is sok volt a hiba részünkről és a pontatlanság, több játékosunknak sem ez volt a legjobb mérkőzése, de végül fel tudtuk vinni a szívünket a pályára. A srácok nem adták fel, jó mentalitással mentek a végéig, aminek meglett a megérdemelt eredménye az egyenlítéssel és a pontszerzéssel. A második félidei teljesítményhez gratulálok a fiúknak, az elsőn gyorsan túl kell lépni.”

Leave a Reply