U19: KÉT SAJNÁLATOS VERESÉG AZ ELMÚLT TALÁLKOZÓKON

Ifjúsági alakulatunk is két mérkőzést játszott le a Regionális futsalbajnokság Dél-Keleti csoportjában az elmúlt hetekben, melyeken sajnos most nem sikerült a pontszerzés.

November utolsó napján látogattunk Kartalra, hogy a SZIA csapata ellen a visszavágót is lejátsszuk. Az első mérkőzésen magabiztos győzelmet tudtunk produkálni, így joggal bíztunk és reménykedtünk ismét egy szép eredményben. A hazai csapat nagyon is meglepett minket, mely végén vereséggel kellett beérnünk.

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport 5. forduló

SZIA – Jászfényszaru VSE 6:5 (4:5)
Gólszerzőink: Bazsó D. (2), Rimóczi M. (2), Farkas D.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“A mérkőzés kezdetén kellően meglepett bennünket, hogy ellenfeleink az első perctől kezdve 5 a 4 elleni játékkal próbálkoztak. Annyira belealudtunk a kezdésbe és olyan lassan tudtunk felpörögni, hogy nagyon hamar 3 gólos hátrányban találtuk magunkat. Lassan tudtunk alkalmazkodni és a kínálkozó lehetőségeinket is eleinte sorra puskáztuk el. A félidő végére aztán sikerült rendezni a sorokat és megfordítani a találkozót, de végig érezhető volt, hogy valami most nem az igazi, rengeteg üres kapus helyzetet rontottunk el, kapkodva, pontatlanul és kissé enerváltan játszottunk. A második félidő derekán egy szerencsés gól megint utat talált a kapunkban, majd rá nem sokkal ismét kissé komédiába illő találatot kaptunk. Hiába próbáltunk ezután ritmust váltani már nem igazán sikerült és továbbra is sorra hagytuk ki az ordító helyzeteket, üres kapus kínálkozó lehetőségeket. Az ember érzése szinte a teljes mérkőzés alatt az volt, hogy ha reggelig játszottuk volna a meccset, akkor sem tudtunk volna fordítani. Lehetőségek tömkelege állt a rendelkezésünkre, de alig találtunk utat a kapuba, míg ellenfeleink szinte minden lövése valamilyen úton módon a hálóban kötött ki, úgy pattantak a labdák, hogy abból érdekes találatok szülessenek. Idén a kartali helyszín egyik csapatunk számára sem hozott sok szerencsét. De a fejeket fel kell emelni és menni tovább.”

December első szombatján ismét hazai környezetben léphettünk pályára és Tóalmáson láttuk vendégül a Maglód csapatát. A tavalyi szezonból nem őriztünk túl szép emlékeket róluk és sajnos a mérkőzés előjelei sem a mi esélyeinknek kedveztek, ugyanis elég foghíjas és rövid kerettel kellett lejátszanunk ezt a találkozót. A srácok küzdöttek és mentek becsülettel, de ezúttal sok babér nem termett számunkra.

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport 6. forduló

Jászfényszaru VSE – Maglódi TC 3:14 (2:7)
Gólszerzőink: Keserű M., Dobák S. M., Bazsó D.

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Kemecsi László

“Szerintem mindenki erőn felül teljesített az eredmény ellenére is. Amíg ellenfelünk szinte három sorral játszotta végig a találkozót, sajnos mi rövid kispaddal érkeztünk. Ki lehet kapni feltartott kézzel is, de mi ezen a napon mindent megtettünk, hogy megnehezítsük a maglódiak dolgát. Csak dicsérni tudok minden játékost hozzáállása miatt is.”

Leave a Reply