U7: a gödöllői Juniális Kupán szerepeltünk

Június első hétvégéjén a Juniális Kupán szerepelt U7-es brigádunk Gödöllőn.
Legkisebb labdarúgóink mindkét nap érdekeltek voltak, szombaton a korosztályra jellemző 3v3-as küzdelmekben vettek részt, míg másnap 4+1-ben próbáltak helytállni.

Sajnos a kupát nem a legjobb előjelekkel vártuk, ugyanis egy fránya betegség hullámnak köszönhetően 2016-os csapatunk magját nélkülöznünk kellett a teljes hétvége folyamán. Ezen okok tudatában nem is szövögettünk vérmes reményeket egyik kiírásban sem, hanem igyekeztünk minél szebben teljesíteni mindkét nap.

Szombaton az A jelű csoportba kaptunk besorolást a 18 csapatos versengésben. A csoportküzdelmek alatt összemértük erőinket a Maglód, a Biatorbágy, a Mogyoród, a Göd és a Ferencváros csapataival.

Lurkóink elég lassan vették fel a nap fordulatszámát, így szoros meccseken, de túl sok pontot hullajtottunk el az első találkozókon, amiknek köszönhetően csoportunk 4. helyén végeztünk, ami nem jelentett mást, mint azt, hogy az Alsó ágon kellett folytatnunk a küzdelmeket.


Fotó: Tarr Gergely


A nap második felére már összeszedettebbek voltak srácaink, akik előbb a Vác, majd utána a Gödöllői SK együttesei ellen szerepeltek sikeresen, így végül a 18 csapatos verseny 9. helyét szerezték meg.

Szombati teljesítménye miatt csapatunkból különdíjat kapott Mok Benjamin.

 

Vasárnapra jóval szűkebb mezőny jött össze a 4+1-es kihívásra és mindössze 8 csapat vetette bele magát a küzdelmekbe.

Gárdánk itt is az A jelű négyesbe került, ahol még az Ikarus BSE, a Gödöllői SK és a III. kerületi TVE csapatai szerepeltek rajtunk kívül.


Fotó: Tarr Gergely


 

Nem sok babér termet megtizedelt csapatunk számára ezen a napon. A srácok mindent elkövettek a nap folyamán de ez végül a 7. helyre volt elég a délelőtt végére. Csoportunkban 1 pontot csíptünk meg a Gödöllői bikáktól, majd a Vasas és a Főnix Gold elleni vereségek után, az utolsó találkozón a Gloriett SE együttesét sikerült legyőznie ifjú focistáinknak.

 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

Sajnálom, hogy pont most robbant be nálunk ez a betegség hullám, mert a debreceni torna után nagyon várták a srácok ezt a hétvégét is, mely egyben a korosztály számára a szezon utolsó megmérettetéseit is tartogatta volna. Ettől függetlenül dicséret illeti minden lurkónkat, aki a két napos próbatétel sorozatot végig nyomta és bár érzésem szerint a szombati versenyünkben sajnos benne hagytunk még így is egy jobb szereplést, vasárnap erőn felül teljesített mindenki. Ez úton köszönöm szépen a jászárokszállási két kis focistának, hogy vasárnap beugrósként próbáltak besegíteni, hogy legalább létszámban meglegyünk és bírjuk a délelőttöt, még úgyis, hogy minden idegen volt számukra.

Fel a fejjel srácok, ősszel folytatjuk!

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 06 17  |  15.19

Leave a Reply