U7: ezüstös szereplés a debreceni nemzetközi tornán

A 2015-ös korcsoport versengésével párhuzamosan zajlottak a kisebbek mérkőzései is. Itt is szintén a “C” jelű négyesbe kaptunk besorolást a Kisvárdával, a Debreceni Sportiskolával és a Derecske csapataival egyetemben.

U7-es csoportmérkőzések:
Jászfényszaru VSE – Kisvárda LA 0:0
Debreceni SI – Jászfényszaru VSE 0:3
Derecske – Jászfényszaru VSE 0:5

A csoportunk első helyén jutottunk tovább a legjobb nyolc csapat közé.

Negyeddöntő:
Jászfényszaru VSE – Filó SE (Nyíregyháza) 4:2

Elődöntő:
DVSC LA – Jászfényszaru VSE 0:0 Büntetők után: 2:3

Döntő:
Jászfényszaru VSE – MTK Budapest 0:7

Nagy menetelésben lurkóink a 16 csapatos torna 2. helyét szerezték meg.


Fotó: Tarr Gergely  |  A csapat tagjai voltak: Csikós Dominik, Nagy Bálint, Barna János, Mok Benjamin, Kovács Botond, Rezes Máté, Bagi Levente, Peregi Dominik


 

És ha már partneregyesületünk, az MTK Budapest is képviseltette magát a nemzetközi tornán, természetesen nem maradhatott el a közös fotó budapesti barátainkkal.


Fotó: Tarr Gergely


 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

Kissé nehézkesen indult a nap és lassan melegedtek bele a srácok a játékba. Első találkozónkon még kicsit kerestük a helyünket a pályán annak ellenére, hogy nem most először találkoztunk ezzel a pályamérettel és létszámmal. A csoport további találkozóin már nagyon magabiztosan tudtunk játszani és szép játékot bemutatva tudtunk az első helyen végezni. A negyeddöntőben nagyon figyelmetlenül kezdtünk játszani és nem koncentráltunk teljes erőbedobással a feladatra, így kétszer is vezetett ellenünk a nyíregyházi alakulat, de végül egy nagy hajrát bemutatva sikerült fordítani és kivívni a további folytatást. Az elődöntőben egy végig kiélezett és izgalmas találkozót játszottunk a hazai csapattal, melyen helyzetek akadtak itt is ott is, de végül mindig volt valaki aki odaért valamely részről, vagy a kapusok mentettek, így szétlövéssel kellett eldöntenünk a döntőbe kerülés sorsát. A büntetőkben nagyon magabiztosak voltak a srácok, valamint kapusunknak sikerült egyet megfognia, így partneregyesületünkkel az MTK-val találhattuk magunkat szemben az utolsó ütközetben. A döntőn sajnos kevés ellenállást tudtunk mutatni a nagyszerűen játszó kék-fehérekkel szemben, így végül megérdemelten, nagy arányú győzelmet aratott partnercsapatunk. Ezúton is gratulálunk nekik a kupa elhódításához. Mi sem lehetünk elégedetlenek, első alkalommal szerepelt a komplett korosztály 4+1-ben és úgy gondolom a kezdeti kis tapogatózás után nagyszerűen megállták a helyüket a srácok és megérdemelten végeztünk a dobogó második fokán.

Köszönjük szépen debreceni barátainknak és Oláh Jánosnak a meghívást és a szervezést, mindig szívesen látogatunk a cívis városba!

 

U8-as csapatunk szerepléséről ide kattintva olvasható összefoglaló.

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 03 17  |  16.20

Leave a Reply