U8: előkelő eredmény a Dunamenti Kupán

Nemzeti ünnepünkön U7-es csapatunk mellett U8-as korosztályunk is pályára lépett a VII. Dunamenti Kupán.

Az U8-asok versengésében már bővebb mezőny várt csapatunkra. Itt 16 csapat indult el reggel négy-négy fős csoportba osztva, ahol mi a Budapest Honvéddal, az Ikarus BSE-vel és az Eger SE-vel kerültünk össze.


Fotó: Tarr Gergely


Csoportmérkőzések:
Jászfényszaru VSE – Ikarus BSE 1:0

Jászfényszaru VSE – Budapest Honvéd 4:1
Eger SE – Jászfényszaru VSE 1:5

U8-as gárdánk is nagyon magabiztosan harcolta ki a továbbjutást a csoport első helyén, így a legjobb nyolc között folytathattuk a torna küzdelmeit.

Negyeddöntő:
Jászfényszaru VSE – UTE Labdarúgó Akadémia 0:1

5-8. helyért:
Ikarus BSE – Jászfényszaru VSE 1:2

5. helyért:
Jászfényszaru VSE – Várda Labdarúgó Akadémia 1:0

Alakulatunk így a 16 fős mezőnyben az előkelő 5. helyet tudta megszerezni.

A torna végeredménye:
1. FTC
2. DAC
3. UTE LA
4. Bene Ferenc LA
5. JÁSZFÉNYSZARU VSE
6. Várda LA
7. Illés Akadémia
8. Ikarus BSE

Fotó: Fotó Gergely


A csapat tagjai voltak: Dudás Dominik, Vitányi Dávid, Ballagó Alex, Hornyák Nimród, Kolozs Nimród, Peregi Szabolcs, Molnár Péter, Hurubán Áron, Hurubán Áhim

 

Értékelés: Nyilatkozat
Edző: Tarr Gergely

“Kissé csalódott vagyok és haragszom a futballra. A negyeddöntőben nem érdemeltük meg a kiesést, melyhez szükség volt egy erélytelen játékvezetőnek nem nevezhető pályafelügyelőre és egy utolsó pillanatos elkapált félpályás lövésre. Igazságtalannak éreztük a helyzetet, mert a jobban és szebben futballozó csapat maradt alul ilyen formán, de hát ilyen a foci, hol ad, hol pedig elvesz. A nap hátralévő részében nem is volt más célunk, mint játékunkat fenntartani és minden meccset megnyerni, hogy minél szebb helyen fejezzük be a tornát. Ez sikerült, így végül akadémiákkal körbe véve az 5. helyen fejeztük be ezt a megmérettetést. Örülök, hogy itt is sok dicséretet gyűjthettünk be a pályán mutatottak után, ez mindenképpen büszkeség számunkra.”

Utánpótlás labdarúgás  |  2023 03 20  |  15.40

Leave a Reply